A Viktor-hazafiak

Egy elnyomó rezsim feltétlenül két pillérre kell, hogy építsen: 1) lelki pillérre; 2) fizikai pillérre. Nyilván szolgákat úgy a legkönnyebb gyártani, ha megszerzik az emberek lelkét, lehetőleg annyira, hogy szeressék, imádják az elnyomót. Erre szolgál a fidesz-gnózis. A másik pillér sem maradhat el, hiszen mindig lesznek olyan emberek, akik nem adják a lelküket. Ne legyenek illúzióink: az ilyenekkel minden elnyomó rezsim leszámol, s éppen csak a rezsim lehetőségein múlik, hogy milyen szinten. Másként mondva: az, hogy legalább az életük megmarad-e, kizárólag attól függ, hogy milyenek a rezsim lehetőségei. A megfélemlítés azonban állandó marad, még akkor is, ha a rezsim netán nem rendezhet nyilvános kivégzéseket. Nem különlegesség az sem, ha az elnyomó rezsim az ilyesféle céljaira bűnözőket vagy bűnözésre hajlamos egyéneket használ föl.

A megfélemlítés egyik eszköze a Viktor-hazafiak társasága, amely phalanx-szerű képződményként védi az Orbán-rezsim érdekeit. Nem aranyos kis fiúcskákról van szó, hanem agymosott, s ezért gátlástalan emberekből álló félmilitáris csoportokról.

Az egyik pólus Rózsa-Flores Eduardo nevével fémjelezhető, még akkor is, ha már (talán) nem él. Róla, valamint a Viktor-hazafiakról sokat írtunk a tanulmányunkban: főként a „Phalanx” című fejezetben (473. oldaltól), az eszmerendszerükről kisebb részben a „Katolikusgyűlölő történelemhamisítás” (348. old.), nagyobb részben a „Hazaáruló történelemhamisítás” című fejezetben (364. old.).

A témához szíves figyelmükbe ajánljuk Szemenyei-Kiss TamásTerrorkommandó Bolíviában” című cikksorozatát, amelyet Kollár Erzsébet engedélyével teszünk közzé. A Szemenyei-cikksorozat Baltimore(USA), La Paz, Santa Cruz (Bolívia), Düsseldorf (Németország), Bécs (Ausztria) és Stockholm (Svédország) városokban jelent meg 2008-2015 között. A cikksorozat kapcsán kérjük a szerzői jogot maximálisan figyelembe venni; ez esetben nem szabadon terjeszthető írásokról van szó. A cikksorozat 8 részből áll; letölthető:

https://www.docdroid.net/I87MoZ6/terrorkommando-boliviaban-1-resz.pdf

https://www.docdroid.net/noyFH0D/terrorkommando-boliviaban-2-resz.pdf

https://www.docdroid.net/iTxewtt/terrorkommando-boliviaban-3-resz.pdf

https://www.docdroid.net/brPTNwb/terrorkommando-boliviaban-4-resz.pdf

https://www.docdroid.net/XNBb4ij/terrorkommando-boliviaban-5-resz.pdf

https://www.docdroid.net/2M46JwS/terrorkommando-boliviaban-6-resz.pdf

https://www.docdroid.net/jlFFUKt/terrorkommando-boliviaban-7-resz.pdf

https://www.docdroid.net/5USp8L5/terrorkommando-boliviaban-8-resz.pdf

—————————————————————————————————————–

825px-Rozsa_Sandor

A Viktor-hazafiak” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.